Evenement rond subsidies

Evenement rond subsidies

‘Hoe investeer ik in mijn organisatie met steun van de overheid?’

Gisteren organiseerden we in ons id huis een boeiende avond rond subsidies voor kmo’s in samenwerking met Decupere & Partners en Miedec. De ondernemers werden kort en krachtig ondergedompeld in deze informatie met concrete tips en sprekers met elk hun specifieke expertise. 

Dominique De Geest gaf de aftrap van de avond. Hij is bedrijfsadviseur bij Vlaio en vertelde over concrete steunmaatregelen via Vlaio & ESF. Wanneer zijn werkbaarheidscheques een meerwaarde voor jouw organisatie? En wat houdt een groeisubsidie in? Vervolgens nam Julie Bulcke het woord. Zij had het over de aanvraag van een project. Hoe ga je hiermee van start? Bij Decupere & Partners ontlasten ze de ondernemers omtrent deze papierwinkel door een uitgebreid en inhoudelijk sterk dossier op te maken waardoor de subsidies kunnen aangevraagd worden. Jolien van id punt sloot de avond af met de gebruikelijke manier van werken bij de realisatie van een project. Eerst is er een grondige analyse van de organisatie waardoor er een praktijkgericht advies kan gegeven worden. Aan de hand van het advies is er coaching waarmee de ondernemer meteen aan de slag kan!

Foto 1

Afbeelding 1 van 2

Interesse om ook bij te leren over subsidiemaatregelen? We plannen binnenkort een volgende sessie! Mail naar info@idpunt.be en we houden je op de hoogte!  

Test

test

test